Nieuwsarchief

Steylaerts-777 sluit mooi seizoen af met podiumplaats en ereplaatsen in Oostmalle!

Dat het voor Steylaerts-777 een wisselvallig maar wel mooi seizoen is geweest – met de Europese titel van Annemarie Worst en Belgische titel van Timo Kielich als hoogtepunten – staat buiten kijf. In Oostmalle voegde Annemarie Worst nog een podium toe aan haar lijstje, Yara Kastelijn en Pieter-Jan Vliegen zorgden ook nog voor ereplaatsen.

Lees meer [+]

Annemarie Worst wordt derde in Leuven, Kastelijn rijdt naar een knappe vijfde plek

Onze dames hebben het laatste veldritweekend van het seizoen ingezet in Leuven. Europees kampioene Annemarie Worst reed naar een knappe derde plek. Yara Kastelijn werd vijfde. Alice Maria Arzuffi finishte negende.

Lees meer [+]

Annemarie Worst rijdt naar een knappe tweede plaats in Hulst

Na haar offday van gisteren was Annemarie Worst vandaag weer op de afspraak. Ze werd tweede in de Vestingcross van Hulst. Yara Kastelijn werd twaalfde, Alice Maria Arzuffi zestiende.

Lees meer [+]

Annemarie Worst wordt tweede in het eindklassement van de Telenet Superprestige veldrijden

Na een offday is Annemarie Worst achtste geworden in de laatste manche van de Telenet Superprestige veldrijden. Ze werd zo tweede in het eindklassement. Yara Kastelijn eindigde knap zevende, Alice Maria Arzuffi werd twaalfde. Bij de heren reed Gianni Vermeersch naar een knappe zevende plek.

Lees meer [+]

Annemarie Worst tweede in Hoogstraten na spannend duel met Cant

Europees kampioene Annemarie Worst is tweede geworden in de Superprestige Ladies Trophy van Hoogstraten. Na een spannend duel met wereldkampioene Cant moest ze in de laatste ronde nipt haar meerdere erkennen. Alice Maria Arzuffi werd tiende, Yara Kastelijn veertiende. Gianni Vermeersch moest de wedstrijd verlaten na een zware val.

Lees meer [+]

3,4 en 5 voor onze dames in Maldegem, Vermeersch 14de

Annemarie Worst, Yara Kastelijn en Alice Maria Arzuffi reden een uiterste knappe wedstrijd in Maldegem. Ze werden derde, vierde en vijfde. Kastelijn en Worst deden lang mee voor de overwinning, maar schuivers hielden hen van het hoogste schavotje.

Lees meer [+]

Ereplaatsen voor Annemarie Worst en Gianni Vermeersch op WK

Op het wereldkampioenschap veldrijden in Bogense hebben Annemarie Worst op zaterdag en Gianni Vermeersch op zondag voor twee ereplaatsen gezorgd. De Europese kampioene bij de dames streed tot diep in de finale mee voor de medailles maar werd alsnog vijfde. Vermeersch vervolledigde de top tien.

Lees meer [+]

Kastelijn wint de wereldbeker in Hoogerheide bij de beloften, Vermeersch vijfde

Yara Kastelijn heeft na een prachtige wedstrijd de laatste wereldbekermanche van het jaar op haar naam geschreven. Ze won de wedstrijd bij de beloften. Onze andere dames, Annemarie Worst en Alice Maria Arzuffi kenden een mindere dag en werden 13de en 14de. Ook Timo Kielich had een slechte dag, hij werd 11de. Gianni Vermeersch reed dan weer een dijk van een wedstrijd en werd knap vijfde.

Lees meer [+]

Steylaerts-777 duikt het veld in met de naamstickers van Pro Bike Sticker

Vanaf dit jaar slaan Steylaerts-777 en Pro Bike Sticker de handen in elkaar. Kort samengevat wil dat zeggen dat de Stevens-fietsen en MET-helmen van Steylaerts-777 ook voorzien worden van een hoogwaardige naamsticker van Pro Bike Sticker.

Lees meer [+]

Pech nekt dames in Pontchateau, Gianni Vermeersch toont zich met oog op het WK-selectie!

Ereplaatsen voor onze dames in de wereldbekermanche van Pontchateau (Frankrijk) ondanks héél wat pech. Alice Maria Arzuffi werd zesde, Annemarie Worst zevende. Yara Kastelijn moest opgeven met materiaalpech na een valpartij. Bij de heren werd Gianni Vermeersch knap tiende.

Lees meer [+]

Timo Kielich kroont zich in Kruibeke tot Belgisch kampioen, Alice Maria Arzuffi zilver in Milaan!

Timo Kielich heeft zich in een heroÏsche uitgave van het Belgisch kampioenschap in Kruibeke gekroond tot Belgisch kampioen bij de beloften. Kielich demonstreerde van start tot finish en maakte er één lange solotocht van. In Italië greep Alice Maria Arzuffi zilver. Gianni Vermeersch werd zevende bij de elites in Kruibeke. Onze dames in Huijbergen scoorden niet.

Lees meer [+]

Voorbeschouwing - Steylaerts-777 in drie landen op zoek naar medailles

Kruibeke, Huijbergen en Milaan. Steylaerts-777 is dit weekend op drie fronten actief. In België, in Nederland en in Italië, en dat uiteraard voor de strijd om de nationale titels. Onze dames en sportief manager Bart Wellens blikken vooruit!

Lees meer [+]

Pechdag voor onze ploeg in Brussel, Kastelijn tweede in Frankrijk

Na haar vierde plaats gisteren is Yara Kastelijn vandaag in het Franse La Mézière tweede geworden. Ook Gianni Vermeersch reed in Frankrijk. Hij werd vijfde. In Brussel kende onze ploeg heel wat pech. Onze beloften hadden een offday en eindigden buiten de top 10. Alice Maria Arzuffi reed lek in de eerste ronde en werd na een sterke inhaalrace zesde.

Lees meer [+]

Twee keer tweede: Annemarie Worst en Gianni Vermeersch op het podium in Gullegem

In Gullegem stond er voor het eerst een topcross op het programma. Europees kampioene Annemarie Worst en Gianni Vermeersch werden er beiden tweede. Ook Yara Kastelijn deed het weer goed en werd vierde. Bij de beloften kwam Gert Smets in de start ten val, hij zette door en werd nog achttiende. Een verslag!

Lees meer [+]

Worst grijpt net naast de overwinning in Diegem

Europees kampioene Annemarie Worst is na een spannende wedstrijd tweede geworden in Diegem. Ze moest in een sprint net de duimen leggen voor Sanne Cant. Arzuffi viel in de eerste ronde en werd vijftiende. Gianni Vermeersch werd twaalfde.

Lees meer [+]

Ereplaatsen bij de vleet in Bredene

Een vierde plaats en twee vijfde plaatsen: dat is de buit na de Brico Cross van Bredene. Vooral Yara Kastelijn maakte vandaag indruk, zij toonde met haar vierde plaats dat haar conditie nog steeds in stijgende lijn aan het gaan is. Bij de heren werd Gianni Vermeersch vijfde na een spannende finale.

Lees meer [+]

Kielich knap derde in wereldbeker Heusden-Zolder, pech voor Worst. Kastelijn wint in Zwitserland

Timo Kielich is derde geworden bij de beloften in de wereldbeker veldrijden in Heusden-Zolder. Minder geluk voor onze dames. Europees Kampioene Annemarie Worst ging in de eerste ronde tegen de grond werd na een inhaalrace negende. Bij de heren werd Vermeersch twaalfde. In het Zwitserse Pfaffnau heeft Yara Kastelijn haar tweede overwinning van het seizoen geboekt na een prachtige solo.

Lees meer [+]

Annemarie Worst ploetert naar derde plaats in Namen, Timo Kielich en Gianni Vermeersch pakken uit met sterke inhaalrace

Europees kampioene Annemarie Worst is derde geworden in de wereldbekermanche op en rond de Citadel van Namen. De Europese kampioene staat ook derde in het WB-klassement. Bij de beloften en heren pakten ook Timo Kielich en Gianni Vermeersch uit met een straffe inhaalrace.

Lees meer [+]

Arzuffi rijdt naar de vierde plaats in Zonhoven en leidt het algemeen klassement, Vermeersch 8ste

Alice Maria Arzuffi is in de Superprestige Ladies Trophy vierde geworden na een sterke wedstrijd. Annemarie Worst werd negende na een offday en verliest zo haar leidersplaats in het algemeen klassement aan Arzuffi. Bij de mannen werd Gianni Vermeersch achtste.

Lees meer [+]

Opnieuw een podiumplaats voor Kielich, Yara Kastelijn wint in Tsjechië

Timo Kielich is tweede geworden in de DVV Verzekeringen Trofee veldrit in Antwerpen. Na een spannende strijd moest hij Niels Vandeputte net laten voorgaan. Ook Gert Smets reed een sterke wedstrijd, hij eindigde 9de. In het Tsjechische Mlada Boleslav pakte Yara Kastelijn haar eerste overwinning van het seizoen

Lees meer [+]

Timo Kielich soleert naar overwinning in Overijse, Arzuffi vierde

Na een prachtige solo heeft Timo Kielich de Druivencross bij de beloften op zijn naam geschreven. Hij viel aan in de eerste ronde en gaf iedereen het nakijken. Van start tot finish reed hij aan de leiding. Bij de dames werd Alice Maria Arzuffi vierde na een mindere start. Bij de heren reed Gianni Vermeersch naar een zevende plaats.

Lees meer [+]

Gianni Vermeersch spurt naar tweede stek, Yara Kastelijn blijft progressie maken

In de IKO-Brico Cross van Essen is Gianni Vermeersch knap tweede geworden. De West-Vlaming spurtte in de finale naar zijn podiumplaats. Bij de dames haakte Europees kampioene Annemarie Worst af door ziekte, Yara Kastelijn was er wel bij en deed het goed met een achtste plaats.

Lees meer [+]

Annemarie Worst derde in WB-manche Koksijde

Europees kampioene Annemarie Worst is derde geworden in de wereldbekermanche van Koksijde. De Nederlandse moest haar meerdere erkennen in Betsema en Brammeier. Arzuffi werd knap vijfde na een sterke inhaalrace. Bij de mannen werd Gianni Vermeersch dertiende.

Lees meer [+]

Worst en Arzuffi twee en drie, Vermeersch knap vijfde in Ambiancecross

De dames van Steylaerts-777 blijven schitteren. In de Ambiancecross in Wachtebeke reed Alice Maria Arzuffi naar een sterke tweede plaats nadat ze nipt de spurt van winnaar Denise Betsema verloor. Europees kampioene Annemarie Worst werd derde. Bij de heren werd Gianni Vermeersch vijfde.

Lees meer [+]

Worst en Kielich gaan met de overwinning lopen in Hamme

Annemarie Worst en Timo Kielich hebben de Flandriencross in Hamme op hun naam geschreven. Worst won bij de dames na een spannende sprint. Kielich maakte een knappe solo af. Bij de heren viel Gianni Vermeersch net naast het podium.

Lees meer [+]

Geen bel voor laatste ronde, maar Annemarie en Alice opnieuw samen op het podium

Verwarring alom na de finish van de dameswedstrijd. Waar was de bel van de laatste ronde? Annemarie Worst en Alice Maria Arzuffi finishten respectievelijk als tweede en derde maar bleven achteraf wel verbaasd achter. Bij de beloften stapte Timo Kielich uit de wedstrijd en ook onze heren lieten het afweten.

Lees meer [+]

Ijzersterke Arzuffi wint in Gavere, Worst blijft leidster

Alice Maria Arzuffi heeft de Superprestige Ladies Trophy in Gavere gewonnen. Ze reed als een sneltrein door de modder en rondde een magistrale solo af. Annemarie Worst blijft leidster in het algemeen klassement.

Lees meer [+]

Kielich grijpt net naast overwinning in Niel

Timo Kielich is tweede geworden bij de beloften in de jaarmarktcross in Niel. Na een spannende tweestrijd moest hij in een spurt de duimen leggen voor Ben Turner. “Ik heb te veel kracht verspild tijdens de wedstrijd om een beresterke Turner te kunnen kloppen in de sprint”, zegt Kielich.

Lees meer [+]

Annemarie Worst schrijft geschiedenis: Europees goud!

Een historische dag in de geschiedenis van Steylaerts-777! Annemarie Worst greep vandaag de Europese titel, de eerste ooit in het bestaan van ons team. Alice Maria Arzuffi werd zevende. Bij de heren finishte Gianni Vermeersch als negende. Bij de dames beloften dan reed Yara Kastelijn naar plaats zes. Timo Kielich werd in dezelfde categorie bij de heren zevende.

Lees meer [+]

Steylaerts-777.be dames twee en drie op de Koppenberg

Alice Maria Arzuffi en Annemarie Worst zijn tweede en derde geworden in de Sack Zelfbouw Ladies Trophy op de Koppenberg. Ze knalden weg van bij de start, maar moesten nipt de duimen leggen voor Kim Van De Steene.

Lees meer [+]

Annemarie Worst knap tweede in Ruddervoorde.

In de Telenet Superprestige veldrit in Ruddervoorde is Annemarie Worst knap tweede geworden. Ze moest nipt de duimen leggen voor Marianne Vos. Worst blijft leidster in het algemeen klassement.

Lees meer [+]

Zesde plaats voor Arzuffi, tiende plaats voor Bosmans

Een zesde plaats voor Alice Maria Arzuffi, een tiende plaats voor Wietse Bosmans en een zestiende plaats voor Gert Smets. Dat is het verdict na de eerste wedstrijd in het kader van de Soudal Classics van Neerpelt op zaterdag.

Lees meer [+]

Annemarie Worst tweede in WB-manche Bern

In het Zwitserse Bern is Annemarie Worst zondag twee geëindigd in de derde manche van de wereldbeker. Worst vocht net zoals vorige week een verbeten duel uit met Marianne Vos al trok die laatste vandaag wél aan het langste eind. Bij de mannen werd Gianni Vermeersch elfde.

Lees meer [+]

Knappe derde plaats voor Gianni Vermeersch in Telenet Superprestige in Boom

Gianni Vermeersch is in de Telenet Superprestige manche in Boom knap derde geworden. Bij de dames werd Alice Maria Arzuffi tweede en ook Timo Kielich werd tweede bij de beloften.

Lees meer [+]

Gianni Vermeersch bevestigt goede vorm in Ardooie

Gianni Vermeersch is tweede geworden in de Kermiscross van Ardooie. Onze West-Vlaming moest in de finale enkel de duimen leggen voor wereldkampioen Wout van Aert. “Ik keer met een goed gevoel huiswaarts”, gaf Gianni achteraf mee.

Lees meer [+]

Annemarie Worst topt podium in Gieten

Een topdag in de geschiedenis van Steylaerts-777. De perfecte samenvatting van de veldrit in Gieten, meetellend voor het Superprestige-klassement. Annemarie Worst reed in het zand van Gieten naar een klinkende zege terwijl Alice Maria Arzuffi derde werd. Bij de mannen werd Gianni Vermeersch tiende na een probleem met zijn schoen.

Lees meer [+]

Ereplaatsen voor Alice, Gianni en Pieter-Jan in Lokeren

Een vierde plaats voor Alice Maria Arzuffi, een vijfde plaats voor Gianni Vermeersch en een zesde plaats voor Pieter-Jan Vliegen: dat is het resultaat na de eerste veldrit van het weekend in Lokeren. Een samenvatting.

Lees meer [+]

Nederlandse Yara Kastelijn nieuwe aanwinst Steylaerts-777

Yara Kastelijn is de nieuwe aanwinst bij veldritteam Steylaerts-777. De 21-jarige Nederlandse versterkt per direct de rangen van het team en kiest met haar overstap opnieuw resoluut voor het veldrijden nadat ze de voorbije seizoenen haar pijlen richtten op het wegwielrennen.

Lees meer [+]

Arzuffi en Worst op het podium, Vermeersch net niet

Na een razend spannende wedstrijd zijn Alice Arzuffi en Annemarie Worst tweede en derde geworden in de Hotondcross in Ronse. Ook Gianni Vermeersch reed een schitterende wedstrijd. Hij werd vierde.

Lees meer [+]

Alice Maria Arzuffi knalt naar tweede plaats op de Muur van Geraardsbergen

Alice Maria Arzuffi is knap tweede geworden in de Brico Cross in Geraardsbergen. Na een loodzware wedstrijd moest ze enkel een ijzersterke Eva Lechner laten voorgaan. Ook belofte Timo Kielich werd tweede na een knappe inhaalrace. De profs, Gianni Vermeersch en Wietse Bosmans, misten hun seizoensstart en gaven allebei op.

Lees meer [+]

Steylaerts-777: Uitgebreide kern en nieuwe naamsponsor

In de gloednieuwe showroom van badkamerspecialist Steylaerts in Lier werd woensdagmiddag veldritteam Steylaerts-777 voorgesteld. Het team van sportief manager Bart Wellens is toe aan haar derde veldritwinter en werd collectief versterkt.

Lees meer [+]

Gert Smets zorgt meteen voor eerste overwinning in openingsweekend

De eerste overwinning voor Steylaerts-777 is een feit, met dank aan Gert Smets. Smets imponeerde op het Fort van Kessel (DMV) en boekte zo zijn eerste overwinning van het seizoen. “Dit geeft toch wat vertrouwen voor de rest van het seizoen”.

Lees meer [+]

Team