Nieuws

Steylaerts-777 sluit mooi seizoen af met podiumplaats en ereplaatsen in Oostmalle!

Dat het voor Steylaerts-777 een wisselvallig maar wel mooi seizoen is geweest – met de Europese titel van Annemarie Worst en Belgische titel van Timo Kielich als hoogtepunten – staat buiten kijf. In Oostmalle voegde Annemarie Worst nog een podium toe aan haar lijstje, Yara Kastelijn en Pieter-Jan Vliegen zorgden ook nog voor ereplaatsen.

Bij de beloften was Pieter-Jan Vliegen in Oostmalle onze beste man. Pieter-Jan haalde in de laatste veldrit van het seizoen nog eens alles uit de kast en werd uiteindelijk verdienstelijk zevende. Gert Smets werd veertiende, Belgisch kampioen Timo Kielich sloot zijn seizoen af op plaats achttien.

Bij de dames zorgde Europees kampioene Annemarie Worst voor een leuke afsluiter: ze werd in de internationale sluitingprijs knap tweede. Annemarie reed lange tijd aan de leiding maar in de finale reed Betsema uiteindelijk alleen weg. Worst was op plaats twee de betere van Loes Sels. Ook Yara Kastelijn deed het bijzonder goed, zij werd knap vierde tussen de toppers. Alice Maria Arzuffi werd uiteindelijk twaalfde.

Foto – Photopress.be

Team